Advanteges kita

  • tim technical kuwat

    tim technical kuwat

    We duwe tim technical kuwat ing industri, puluh saka pengalaman profesional, tingkat desain banget, nggawe kualitas dhuwur-efficiency intelligentequipment.
  • nggawe niat

    nggawe niat

    Perusahaan migunakake sistem desain majeng lan nggunakake majeng ISO9001 2000 sistem manajemen kualitas internasional Manajemen.
  • banget kualitas

    banget kualitas

    Perusahaan khusus kanggo produksi peralatan dhuwur-kinerja, pasukan technical kuwat, Kapabilitas kuwat pangembangan, layanan apik.
  • Service kita

    Service kita

    Apa iku wis sale utawa sawise-sales, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo layanan paling apik kanggo supaya ngerti lan nggunakake produk kita luwih cepet.

JG Sanitary (HAOWEI tutup) dumunung ing Zhejiang YuHuan kang Timur Seaside saka China, Iku near saka Wenzhou kutha utawa port Ningbo.

Our company Juliu 2002 taun, lan saka Manufaktur siji lan pengecoran, wis dikembangaké Pabrik beluk Kuningan tutup, tunyuk lan kran banyu proses fittings.The tindakake minangka smelts, mati-casting langkah sampurna dening langkah lan Kumbuh penet, perawatan lumahing maju minangka polish, Déwan lan checkout lengkap. Ngempalaken cabang saka sinau akademik utawa kejuruan ing wektu sing padha lan buruh lan perdagangan ngawula minangka kabèh organik, lan iku standar sing mesthi lengkap strictly digawa metu sistem kualitas ISO9002 kang. Kita kaca produk Mid-wétan wiwit 2005 taun minangka wis nggedhekake kanggo Amérika Kidul lan kalebu ing pasar Eropah saiki.

Tampilan Online Chat!