Advanteges kami

  • Tim teknis kuat

    Tim teknis kuat

    Simkuring boga tim téknis kuat di industri, dekade tina pangalaman profésional, tingkat design alus teuing, nyieun hiji kualitas luhur-efisiensi tinggi intelligentequipment.
  • nyiptakeun niat

    nyiptakeun niat

    Pausahaan migunakeun sistim design canggih tur pamakéan canggih ISO9001 2000 sistem manajemen kualitas internasional manajemén.
  • kualitas alus teuing

    kualitas alus teuing

    Pausahaan specializes di ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, gaya teknis kuat, kamampuhan ngembangkeun kuat, jasa teknis alus.
  • Service kami

    Service kami

    Naha éta téh pre-diobral atawa sanggeus-jualan, urang baris nyadiakeun Anjeun sareng ladenan pangalusna mun ngantep anjeun terang tur nganggo produk urang leuwih gancang.

Jg Saniter (HAOWEI klep) anu lokasina di Zhejiang YuHuan nu Wétan Seaside Cina, Ieu deukeut ti WenZhou kota atawa port Ningbo.

parusahaan urang diadegkeun dina Juli, 2002 taun, sarta ti manufaktur tunggal jeung foundry, geus dimekarkeun pabrik husus kuningan klep, ketok tur keran prosés fittings.The nuturkeun sakumaha smelts, maot-casting hambalan sampurna by step na rushes pencet, perlakuan beungeut maju sakumaha Polandia, assembly na Checkout geus réngsé. Ngumpulkeun cabang ulikan akademik atawa SMK di waktu nu sami tur worker jeung dagang ngawula salaku hiji sakabeh organik, sarta éta standar nu tangtu pinuh mastikeun dilumangsungkeun Sistim kualitas ISO9002 urang. Kami ékspor produk Mid-wétan saprak 2005 taun sakumaha geus enlarged ka Amérika Kidul jeung kaasup dina pasar Éropa ayeuna.

WhatsApp Online Chat!